***

Осінні квіти, осінні квіти
Тримаєш ніжно, тримаєш ніжно
пухнасті трави, тенисті віти
в гаю де тиша-така затишна..

осіннє сонце, осіннє сонце-
кульбаба неба, крізь хмари-вишні
сьогодні вранці, сьогодні вранці
таке ласкаве, таке розкішне.

он бачиш- обрій, блакитний обрій
до нього стежка, ходімо, мила?
сьогодні добрий, неспинно добрий
той, хто ввіряє людям крила.


Рецензии