Пройшли студентськ, безтурботн роки...

Пройшли студентські, безтурботні роки...
Відірвані листки календаря,
І ось, із тугою й печаллю на порозі,
Стою й дивлюсь у майбуття!

Що суджено й назначено  -   не знаю!?
Та з вірою у серці – в загалом...
Я все віддам тепло – що маю  -,
Всім, рідним й ворогам – я щастя побажаю!

Також любові, щирості й добра...
Що не розлучусь з Мистецтвом – твердо знаю!
Так перед Богом клятву я дала...


2002 год...


Рецензии