Спека бульбашкою

Спека бульбашкою – лусь! -
Під холодними вітрами.
Розпочався хмаротрус-
Дощепад-погодна драма!

Де ж те сонце, що пекло?
Світло де? Суцільна мряка!..
Злива стука в сіре скло,
Виє вітер, як собака…


14.08.2012


Рецензии