Ц нити життя

По різному живеться на землі,
Одні багаті, другі бідні.
Одних робота, валить з ніг,
А другі бродять, без роботи.

Але усіх, об’єднує одне,
Ніхто не хоче помирати.
Всі хочуть жити, бідні і багаті,
Дорослі, діти, ті у кого нема хати.
Хто в бога вірить і не вірить,
Всі хочуть жити, в цьому світі.

Але багато із людей, життя не цінить,
І сам іде, проти життя.
Горілкою свій шлунок заливає,
В легені диму, напускає,
І пиво хлище без кінця.

Про гальма забуває у машині,
Летить мов вітер, забуває про життя.
Тільки тоді йому дійде, коли скалічить,
Собі і людям, земляне життя.

Задуматись би нам , раніше по ЖИТТЯ,
Коли собі його калічить.
Щоб не кричать, щоб чули всі,
«не хочу, я не хочу помирати».


Рецензии
Понравилось!!!Ценить жизнь-это самое главное!!!

Максим Иосифович Ролик   15.08.2012 10:13     Заявить о нарушении