Любов пiд зонтик не сховаеш

Запалив кохання ніжними словами,
Злилась літня спека з спекою в душі.
Ранив ними серце,  любий і коханий,
Жагу кохання не згасять і дощі.

Обіцяв  в любові,  й сам не пам’ятаєш,
Зникне літня  спека,  з нею в душах  біль.
Та любов під зонтик, в долі не сховаєш,
І дощі не змиють з ран кохання  сіль.

Осінь  промайнула, ніби кішка сіра,
Не згасила спеку у душі й зима.
Від вогню кохання спільно серця гріли,
А  страждання  суму,  п’ю тепер одна.

Хай  довкола спеку осінь скрізь змиває,
А  на хлібних нивах щедро  йдуть дощі.
Я тебе,  мій любий, день і ніч чекаю,
В спільному  коханні  спокій для душі.


Рецензии
Почекай ще трішечки, коханий повернеться

Валентин Брилев   14.08.2012 17:44     Заявить о нарушении