Сни кохання

Ти був не досяжний, для мене,
Як зірка, у темнім небі.
Що ночі молилась за тебе,
У сні, ти приходив до мене.
Пр..
В моэму сні, ти був лиш тільки мій,
Тебе кохала я, у цьому сні.
Тебе я, милий цілувала, обнімала,
Кохання все своє, тобі віддала.

На жаль, це тільки сон, це тільки мрія,
Я знов сама і знов тебе нема.
Спішу, тебе на вулицю побачить,
До тебе привітатись, іздалля.

Відкину страх, до тебе підійду,
Візьму за руку, подивлюсь у очі.
Скажу тобі,»люблю, тебе люблю»,
Змахну сльозу, що накотилася, на очі.


Рецензии
Очень интересное стихотворение!Интересно написанно на украинском !!!
Спасибо!!!

Максим Иосифович Ролик   14.08.2012 10:46     Заявить о нарушении
я ж українець.

Анатолий Каминских   14.08.2012 11:06   Заявить о нарушении