Перестиглими сливами

Перестиглими синіми сливами

Хмари гупнули долі та зливами

Прудконогими і неквапливими

Потекли, соковито хлюпочучи,

Спраглу землю струмками лоскочучи 

І буль-бульбашками реготливими.





13.08.2012


Рецензии