вiршi коханим

вірші коханим завжди запам'ятовуються легко.
не в пам'яті, здається, а в душі.
занурюєшся в його світу дивне плесо,
а там на дні вже викриваються ножі.

вірші коханим - це завжди тихенька повінь,
що спалює і воскрешає знов.
на глибини ти відчуваєш себе ніби вдома,
а зігріваєшся на вогнищі розмов.

вірші коханим завжди убережуть від цього світу.
його й не треба. тільки б інший був.
кайдани й зашморги приносять лиш утіху.
ти шаленієш від його тортур.

і може, в іншому знайдеш чудове плесо,
капітуюючи піднімеш прапори.
та щоб не стало, де б вас не занесло,
вірші коханим із тобою назавжди.

12.08.2012


Рецензии