***

А я люблю дивитись як ти мрієш,
провівши захід сонця навесні.
І посмішкою, безперечно, грієш,
Розвіявши всі сумніви мої.
Самотні залишки мене ще вірять в нас.
"Все буде добре" - повторюю я знову,
А ти не віриш, ти скидаєш все на час,
і саме час положить нам основу.
Одна єдина зірка є на небі
Моє бажання ти і так вже знаєш:
Нічого у житті мені не треба,
                крім тебе...
Навіщо душу ти мою ламаєш

(с)26.04.2012


Рецензии