Мой котёнок

Мого котика в подвірї
кличуть хлопчинятком,
він не відзивається
бо погано його кличуть,
він уже не бавиться
як раніше мячиком,
бо став уже дорослим
Мій маленький котик,
а як його я кличу
не кожен про це знає,
бо він завжди для мене
буде моїм маленьким,
як іграшка мого дитинства,
що ніколи не росте...


Рецензии