Сумне якесь

Ніч розкидала зіркові сни
Вогонь кохання розпалила
Хочу втекти,але ти зупини
Щоб я це ніколи не зробила

Тепла ковдра вже не зігріє
Без тебе сумно так стало
Все більше і сильніш вечоріє
Хочу щоб почуття не вмирало

Сріблом прол'єтся злива
Намалює візерунок в долоні
Ще ніхто не бачив дива
Стільки мрій у моєму полоні...


Рецензии