Не дзвони

Ну, навіщо, ну навіщо,
Ну навіщо подзвонив
Збудуражив мені душу
І до сліз мене довів.

Пр.
Не дзвони, не дзвони
Не доводь мене до сліз
Дай мені спокійно жити
І забути назавжди.

Ти кричав, кричав у трубку,
Що мене ти не забув,
Що мене ти дуже любиш,
І я снюсь, я снюсь тобі.

Що ж ти милий раніш думав,
Коли ми були у двох,
Що тобі не вистачало,
Коли у нас, була любов.


Рецензии
Чувственные строки о любви... Анатолий, БЛАГОДАРЮ!
С теплинкой. Елена.

Елена Морозова 27   13.08.2012 18:35     Заявить о нарушении
принимаю ваше тепло. Анатолий.

Анатолий Каминских   14.08.2012 11:07   Заявить о нарушении