Понiвечена естетика

Гортаючи  пальцями  вітру
Сторінки  п'єс  недописаних,
Шукаючи  іскри  істини
Між  римами  півсвідомого.
За  межами  часопростору
Забруднюючи  палітру
Занадто  чужими  рисами,
Сюжетами  невідомими...

Втікати  зі  свого  міста
За  межі  земних  реальностей?
Занадто  млосна  поетика
Затерта  душі  безмежність.
Даруйте  за  щирість,  лірики:
На  вістрі  ножа  -  мереживо;
Понівечена  естетика;
Роздушена  незалежність...


Рецензии