Пiшки

Мій  свiт  -  нескiнченний  потiк  акварелевих  мрiй. 
Торкаючись  неба  у  дзеркалi  завтрашнiх  снiв,
Крiзь  отвори  в  часi  невчасно  забутих  подiй,
Шукаю  себе  в  непотрiбнiй  нiкому  вiйнi.

Несправжня  тривимiрнiсть.  Фарби  розмитi  дощем.
Життя  в  цьому  свiтi  -  тротиловий  еквiвалент.
Висока  напруга  -  смертельно,  та  хочеться  ще
Крiзь  шепiт  дощу  вiдшукати  для  сонця  момент.

Малюю  ескізи...  Три  крапки...  Простий  олiвець.
Бурхливi  емоцiї.  Гра.  Тут  актори  усi.
Мій  шлях  -  кiлометри  розбитих  дорiг  i  сердець.
Пройду  його  пiшки,  бо  грошей  нема  на  таксi.


Рецензии