Море Небо шкарубкi

Диптих
~~~~~~~~~

Небо


Небо шкарубке
Море торка, зморшками
Рясними вкрива…

__________________________

Море


Море шкарубке
Небо торкає. Врозтіч -
Зморшками хмари
Схарапуджені, брижки
Горішні океанські…


09.08.2012


Рецензии