Супруге-художнице

Я черпаю слова
Із картин на  твоїм полотні,
Там, де творчість жива
Дає сили цілющі мені.

Де шепоче трава
У полоні липневого ставу,
Я сплітаю слова
І фарбую вечірню заграву.

Знову з слів водяних
Я складаю могутності моря,
Корабель серед них,
І безмежні, безкраї простори.

Я блукаю в полях,
Вплітаючи сонце в слова,
Де у ніжних  руках
Оживає  картина нова.

Дай Бог сили тобі,
І натхнення на довгі роки,
Щоб у цій боротьбі
Підкорялись і дні і віки.

Хай  святий Августин
Дасть наснагу живу в полотні
І під танго картин
Лиш слова підібрати мені.


Рецензии