Итак, 999!?

А гэ вжэ шо за чысло?
Да вот Мий Козёл шось наробыв тут во з.

Ну, сцик но ж сцисков
УвКовЗавш вдвоЁм ць.

А ты откРый хоць кникЖонк да вникни во што-т.
Тут хто-та Ш шызонк
Вам цэ всэ пичот.

Бы й Цыкал СтихОвн. Шо знызу назВовк.


Рецензии