08. 08. 12

Я маю пагубну звичку-
у всьому шукати твоє.
От хлопець тримав запальничку,
таку ж,як і в тебе десь є.
Ось дівчина з поглядом схожим,
там жінка всміхалась як ти;
Тут щойно стояв перехожий,
й так само хотів теплоти.
А десь між Москвою і Пітером
я бачила як залиша
убиті надії дівчина,
в которої твоя душа.


Рецензии