У нас Е гондэ дом

Да вот быда-то ф том,
Шо весь он, вишь, зарось прам сухойСтойм.

Ну, й шту во, шо пригДзёгць квакой-нипуць сачок
Та й сьбреець сухи З бор тут мой, ой!

А шо. Бо Зь ЕтВызь ноль. Ны ф ког ны Ж в лоб Б.
Да й вот тут мне й вези
ВсЕ Еть.

Ну, шо такоЕ Е. Да цэ Е ЕСТЬ. 
Вжэ Ж прывыКайтэ до мынэ, Х...Коль МельНиКайте фсЕ в РайСей.

Да, шЕ нЕолохГизьМый впэр я тута ведь.
Ну, ципуся прыгДёгть хахХолк и мнЕ на холк ий сЕдь зь дзикЦем всь.

Придёт-прыдзёць сце Дзед МАЙрос
Ий ороСит всех Сит.
СвойОй сльОхСой, Х.

Ну, нет в нас АльХавВит ныц сфий З.
И так всэ файно пот фальбаньк
Ув Альк! Да й Аньк.
Ну, прам фо, фай -
Нан пять!

ФальБанКый так оно Ш, фальШыфк.
Бы й фсэ ф жыхДифк.
А вот бавВэкТык цэ вжэ Е, хЕ, зайБавЛень.

О так ф ФейДойРуйКэй Ш:
КомуНиКейшн!
Кому ни кейс
Вав СельСайВець. ВестЕ сфаЕ файнНэншл. Ий дой фсех фей.

Как в Янове от здесь.
На й БрестЧине.
Фсе  ф чине лаборнЕ.

А в Вась К оно бювет Ш.
Колодца дажей нет.
Ну, то есць корбы тэй, шо достаЕ всэ ведьм.


Рецензии