Вагання

Буду щаслива тебе побачити,
Тебе любити і бажать,
Можливо це тебе розважить,
А може настрій зіпсувать.
Боюсь зробити зайвий крок,
Щоб ти не виніс хибний вирок,
Не зіпсував моє бажання,
Не розігнав всі почуття ,
Щоб моє освідчення
не перетворилось в каяття.


Рецензии