Мы тут Черкашыну споймалы

А гэто Герман Грефф!
Ий грейСИК токМок ля заразКы Ш:
Она твоя Зь ровэсьнь.

Ну, дивчынонька прамо Огнь же й
Ий знае, Сто Сырдец
Стуцаць
Во как
В Синае Сь, сё ты!
Нисто нас ни косьНець!

Мы выйШов ровыр, а ны дбайло про всих святых шельмец.
И вот: Вам рецку лена гонэ.
З малэй бо Зь буквын червь.

ЛеньТяйкы Е сце в цеб?
Эй, цэБР!

Да Гессэ Ры но мейць.


Рецензии