Мы зарэ дам! Мы зарэ гондэ

Мотор заглохнэ в Буй!
Бо Буйволы но просять водкы,
ЕК зроблять шо дэ вужь.

И вот мы росчыталысь только.
Бо Ш шэрсьцьДзекСят годкув
Ужо нацикало ля Цёмкы й.
Да дэ. Шэ я Ж ф ходу! Мы Ж масьцер спорту Сь в цурк.

Ий БейБуйТоф добили й добре ль.
Ню, зь БудиЁйВиць Фунт.
Ни дуба Ж даци могуць Ослы й,
Кали кагда без футр.

У нас тут Ш Дина во в городы.
Ну, й копошысь но в угл.
Куня запрежимо ще ЗдохЛых!
Хай но в хайло россул.

И в Суловы й, ий, що ты, в Бродниць прэ Тёмка з ЭйДзик вузь!
Давай! Давай! крутысь, моторЧык!
Щэ жытка ны по лбу Зь.


Рецензии