Знайомство

 Знайомство з тобою мабуть випадкове
 Та я не жалкую,повір,ані трохи
 Для мене ти є ще таким загадковим
 Та я дізнаюся про тебе потроху)
 Повір,ти хороший!..Не треба сміятись..
 Боюсь,що образиш...боюсь помилитись..
 Ти гарна людина!!..Я хочу в це вірить!!)
 Давай посміхнись!!І я буду радіти)
 Ти перший підтримав мрію мою!!
 Спасибі за це,я дуже ціню)
 І часто питаю себе "Ну чому??
 Де був ти раніше??!"..тепер я дишу..)
 Помітно,що ти не такий як усі..)
 Гарнюній такий..мм...я кажу від душі:)
 Здається мені?Чи с тобою ми схожі..
 Не знаю у чому...Смаками у чомусь)
 Я навіть злюсь!!...що ти так далеко(
 Бо був би ти поруч...було б все шалено..))
 ...Коли ти сказав про стрибок - закортіло!!)
 Понад усе я стрибнуть захотіла..)
 З тобой не боюсь! - це я чесно кажу!
 Коли прийде час...я тобі доведу..!))


Рецензии