Учора була у нас шыкарная память

А я одгукнувся на каву-горбату,
Шо мни жэ й поставыла
Тимына Даша й.
Мынай вас доля ж лыхая вж!

Шавчэнка ж Тарас я.
И но тарасцуся
На во Горбацку с,
Шо й шинку кусаець. Ибо, однако, кока нымае а ны у батька СтаСИКха й.

Вот как мы сочыняе
Шось да ны й по ж нашОМу сь.
Ну, по-поляцку сь.
И зрабала о так.

Шо, липш так чытайЕйца вш?
Ну-да,
Бо й на ейцах вш клавашах.


Рецензии
Дрэвня Русь нашя!.. Скажуть русичы:
"Росейскый мужык!.." По - польску ж
говорымо :" Мовку ж ны стопталы!.."

...Слава жа Бог!..

Елена Пивоварова 3   24.04.2016 12:14     Заявить о нарушении