В кожн м погляд тво м

В кожнім погляді твоїм
один лиш смуток та печаль,
кожна думка о тобі
у мене викликає жаль

тобі зарадить я не в змозі,
бо тільки очі, погляд твій,
тримають мене на порозі
моїх до тебе почуттів.

тебе переповняє смуток,
мені ще досі не знайомий,
почуттів незрілих згусток,
картаючих тебе до болю.

Але я знаю, та й ти знаєш
Що все мине, бо час лікує
А саме зараз ти гадаєш
Що алкоголь тебе врятує

Пройде час, і твої очі,
Засяють з новою красою.
І я свої найліпші ночі
Ще проведу поруч з тобою.


Рецензии