У Артура Фролова

Брань виси оно гондэ:
Ты чого, мол, Молочко
Да забыВВ з два Вовчонкы й.

А я от - а нычого.
Ныц ны мию поп-польСКИ З.
Кизка Ш я во тут в помпы й. Да й качею но морсый
Уф сфуе Зь прам ще й горлофк.

Нада Ж данные Сонцэ Б
Да Остров КарТопЛэй.
О товди й будэ й Ойстрах гаваРыць но пра БоньДзич.
Вш.

Шо бо довш, чым выровка в туваЛетке са хлорКазьнь


Рецензии