Я буду поруч

Я буду завжди поруч з тобою,
Незалежно від пори року.
Пекучим літом, крижаною зимою,
Не чекаючи від тебе того ж кроку.

Весною квітучою, під час осінніх злив,
Я поруч буду кожної хвилини.
І не забуду, як би сильно не просив,
Очей твій колір, мов перлини.

Як не вагалася забути
Твій голос, наче чарівний,
Від нього жити хочется. БУТИ.
Я ангел-охоронець твій.

Мені все рівно, що сніг,
Я поруч йду, дивись!
Але не прилинеш мені до ніг,
Стрімко тікаючи у небесну вись.

У щастя, радість і в хвилини смути
Я коло тебе, наче тінь.
Як не намагаєшся забути,
Хоча б одне з тих самих шепотінь.

Я завжди буду поруч із тобою,
Хай ллють дощі, заважають вітри.
Я поруч навіть крижаною зимою,
Буду тінню з тобою йти.


Рецензии