Малахiт

/Стих с ошибками/
/со словарём/

Украинский язык настолько мелодичный,
что на нём хочется пробовать писать стихи.




Як дме Вітер з півдня на північ,
Чари увi снi. Всiм на добранiч!
Як дме Вітер зi сходу на захiд,
Моi мрії , немов малАхiт -
Зеленi i блискучi,
Як маминi ласкавi очi.


Рецензии