Vivat Viktoriya...

Зустрілись ми коли розмай
З весною був в чудовім цвіті
Сказав тоді: "Дивись і знай,
Вона з найкращих в цілім світі!!!"               

Душа така,що доброта
Просто сама за вінця ллється
Спортивний стан, ніжні уста
За що береться,-все вдається

За маму, подружку в сім'ї
В молодшого Ти брата
Нехай для Тебе солов'ї
Співають у садах багатих               
               
Долоню ти мені подай
В свою візьму і поцілую руку
Vivat Viktorіya,-  розмай
Мене чарує  й  Ім'я звуки

Адже у них такий секрет,
Що народилась на 9 Травня
Дарую я Тобі букет
Найкращих квітів різнобарвних

В букет я квітів не зривав
Вони цвітуть не віртуально
Дивують всіх, - там Ти була               
В полях, лісах ростуть тих дальніх

Там де суниці просто в ряд
Лише для Тебе показались
Там квіти кланялись підряд
І добротою дивувались...

Красу вони усю свою
Тобі й чарівність передали
І оцінили доброту
Що милувалась, не зривала...

І, що робила б, де була б
Рости Ти в ніжності і в ласці
Vivat Viktoriya!.. Vivat!!!
Здорова будь, в Щасті- як в Казці!!!

***








Май 2012


Рецензии