Дикi бджоли

ДИКІ БДЖОЛИ

Пляшка до пляшки,
Ой, буде тяжко,
Ой, буде тяжко,
Вуйки, мені!
Вівці не підуть,
Вранці, до плаю,
Бо, вчора, пропив я
Останні штани.

Приспів
Бджоли, бджоли, дикі бджоли
Загуділи в голові.
Ой, ви вчора дали меду,
Дали меду ви мені!

Порепались чоботи,
А з ними – й макітра!
Що ви зі мною робите,
Бджоли дурні?
Не мав би клопоту,
Дурної роботи,
Де, з ранку, знайти
Похмелитись мені!

---------------------------------------
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус).
Все композиции - демо версии и размешены с
целью ознакомления с общим рисунком произведения!
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан):
evarus60@ya.ru


Рецензии