Кохана дружина моя

Плєвако Людмила

<Текст знаходиться на опрацюваннi у композитора>

1.Коли ти ідеш босоніж
По вкритим росою травам,
Ти нібито фея поміж
Дерев і квіток яскравих.
У мене ж одна турбота –
То ревнощів люті муки,
Бо промені сонця потай
Дарують тобі цілунки.

Приспів:
Лебідонько мила,
Ти в мене єдина,
З тобою щасливий лиш я!
Коштовна перлина,
Сім’ї берегиня,
Кохана дружина моя!

2. Як ніжно бешкетник-вітер
Голубить твоє волосся,
Вплітає тендітні квіти
В ще сонні і теплі коси.
Чому ж мені так незвично,
Що диво зі мною поряд?
Мене своїм любим кличе
Моя дивовижна доля.

Приспів:
Лебідонько мила,
Ти в мене єдина,
З тобою щасливий лиш я!
Коштовна перлина,
Сім’ї берегиня,
Кохана дружина моя!


Рецензии