Не бiйся, кохана

<Людмила Плєвако>

1.Коли я на тебе дивлюся,
Не в змозі відвести очей.
Коли я до тебе горнуся,
Втрачаю я голову вщент.
До тебе всім серцем я лину,
Про тебе надії й думки.
З тобою години – хвилини,
Без тебе – неначе роки.

Приспів:
Не бійся, кохана, своїх почуттів,
Яким опиратись несила.
Довірся, жадана, я твій, тільки твій,
Мене ти навік полонила.

2. Коли я на тебе дивлюся,
Весна розквітає в мені.
Кохати тебе не втомлюся,
Тебе лиш одну, ангел мій!
Мов зоряне небо, чарівна
Твоя незабутня краса.
Ти – серця мого королівна.
Ти – серця мого талісман.

Приспів:
Не бійся, кохана, своїх почуттів,
Яким опиратись несила.
Довірся, жадана, я твій, тільки твій,
Мене ти навік полонила.


Рецензии