Пастушок

      Як  Пастушок на полі пас корів
       Там ріпяшок,вчепився до штанів
       І так тому ріпьях зрадів,
       Що він собі товариша зустрів



       І де б   не був той пастушок
       Повсюди був з ним ріпяшок
       Блукав по полю, біля річки
       А по обіді, сів він їсти


       Тай,  так вколов його ріпях
       Що скинув він його,  в той час
       На цьому й дружба зникла враз
       Тай пас корів він, сам весь час
               


Рецензии