Гарбуз

               


На  городі  зріс   гарбуз
Товстий  був  у нього пуз
Та не міг, він сам ходити
Треба було лиш котити



                Хто ж поможе товстуну
                Підкотити до тину
                Щоб бабусенька Матрона
                Наварила каші вдома    
               


Рецензии