Тут, бiля рiчки Росi

Тут, біля річки Росі, мої вірші тобі.
Де водопад і бистрі води долають пороги.
Тут, де на трьох горбах храм й монастир.
Тут, де дитинство минуло, де спокій і мир.

Тут, на схилах ріки, слова римую тобі.
Де пролітали роки, де ще не знав, якою є ти.
Тут, де Шолом-Алейхем музу свою зміг знайти.
Тут, де Нечуй-Левицький юні свої провів роки.

Тут, де Маруся стоїть, що козаків визволяла,
Де її поховали, де вперше вона покохала…
Тут думка лине до тебе знову.
Тут я пізнав тебе іншу, – нову!

27 липня 2012р., м. Богуслав, Київська область, Україна
P.S. Зображення із Інтернету


Рецензии