Мiсяць

Ніч-розбишака на шибку
Сирну підвісила скибку –
Місяць дірчастий. І зорі –
Мишки в небесній коморі,

Зашаруділи. Очиці -
Блись! - Місяць - бульк! -  жовтолиций.
В море пірнув, ніби рибка,
Вся в дірочках сирна скибка…


01.08.2012


Рецензии