Деканов факультету М жнародно економ ки та права С

Пояснювальний лист

 
Отримала я від декана
За своє спізнення догану.

Что ж, чувствуя свою вину,
Я опозданье объясню.

За что, не знаю, вышло так,
Что расписанье – сущий мрак!

Такі „чудові”, „дивовижні”
не певні дні, а цілі тижні!

Цей розклад створює напругу:
Не перша зміна і не друга...

И пусть звучит это банально:
УЧИТЬСЯ ТАК НЕ РАЦИОНАЛЬНО!!!

Крім інституту є турботи:
Як не спізнитись на роботу?!

Розклад подібний до садизму
Шкідливим є для організму!

И запах краски в коридоре –
Для организма просто горе!

За цих обставин цілий день
Терзала жуткая мигрень!

И бухучет на пятой паре
Не деканатом ль назначали?!

Плюс шоста пара – додаткова,
Вона не є обов’язкова

(Коль претендуешь ты на „5”,
то лучше пару посещать)

Приходится нам очень туго:
Що середи в нас зміна друга,

Ну а в четверг, как не крути,
На пару первую идти...

Тому в четвер у коридорі
Мене зустріли Ви суворі:

„Чому запізнюєшся ти?!”
Як швидко тут відповісти?!

Пробачте, та при цій напрузі
Без спізнень неможливо в Вузі!

Тому, хоч прикро визнавати,
Та я не можу обіцяти,

Що без запізнень буду впредь
На пары в институт лететь!

 
19.12.05


Рецензии