До Рейчел

«Я кохаю Тебе, я кохаю Тебе!» –
Безупинно у серці бринить.
Я любила Тебе звіддавна й дотепер,
І кохаю безмежно в цю мить!

Моє серце назавжди в долонях Твоїх,
У прозорих холодних перстах.
Я ховаю кохання своє від усіх,
Хто нездатний блукати в світах...

Я кохаю Твій усміх криштально ясний,
Твоїх ніжних очей глибину,
І Твій лагідний шепіт: «Я на віки Твій!»,
Твою постать струнку зоряну...

...Рейчел... Як і навіщо ми стрілись колись?
...Швидко небо кружля голубе,
І здається, що разом ми – Всесвіту вісь!
- Я люблю...
- Я кохаю Тебе!


Рецензии
не говорю по Украински

Поэт Поэтов   21.09.2012 00:15     Заявить о нарушении
а Вас никто и не заставляет читать украинские тексты ))

Наталка Змиивна   21.09.2012 16:56   Заявить о нарушении