Неневисть

ненависть легко прочитати на обличчі
вона з середини задавить душу
в свої лещата,у сталеві рукавиці
поранить серце, добрі наміри задусить

напише кров*ю "йду на ви", в атаку
озброїть мову грізними словами
закреслить "етикети" й спроби "такту"
позбавить людяності нас на кілограми

ненависть спалить, попіл сум розвіє
скупу сльозу можливо пусте совість,
ненависть забирає всі надії
на згарищі лишилась невідомість.


Рецензии