Дитяча молитва

Вчуся в школі я недільній, про молитву знаю,
Ось тому я кожен день Бога призиваю:
- Прийди, Боже, на Вкраїну, прийди, не барися,
Щоб ніколи у людей сльози не лилися!

Щоби спокій був у душах, не сварились люди,
Та закінчились всілякі суди-пересуди,
Щоб навчились вони жити у мирі і згоді,
І любов була між ними - в нашому народі!

Вчуся в школі я недільній, все про Бога знаю,
Що Творець Він наш, Спаситель, Йому довіряю,
Відкриваю я в молитві свої таємниці,
І черпаю мудрість Божу, як воду з криниці.

Він дає мені бажання молитись-благати,
Щоби люди на Вкраїні навчились кохати,
Та завжди всміхались щиро, про кожного дбали,
Щоби серце в своїх грудях від зла зберігали,

Щоби стала Україна на добро багата!
А іще молюсь щоденно про маму і тата,
Про сестричок і братів, бабуню і діда...
Щоби стала вся країна країною Світла!
                31.07.2012

Фотография из Яндекса.
 


Рецензии
желаю Украине процветание и сближение с Богом!
спасибо Люда за стих,с теплом души

Александр Мельхер   07.08.2012 14:27     Заявить о нарушении
Спасибо Вам,Александр, за добрые пожелания моей стране!
Вам всего доброго взаимно!

Людмила Дзвонок   07.08.2012 15:38   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.