Параграф 22

обсебена...
то е хубаво
не знам точно
какво е
стига ми това
прави ме знойна
излъчва нещо
привлича
вълна на нежност
докосване
отблъсква и смайва
завърта мислите ми...
хубав си с шапка
как ли изглежда
с шапка?
на свещ? а бос?
на улицата ми се губи -
блестяща ефирност
и с дискретен жест
стрък да скъса
да ме погали
с полъх на крило -
импулс да полетя...
светлина и порив да те имам
красива съм
с дрипави мисли
да ме имаш - или е късно?
или е рано...
някой ден ще те откажа...


Рецензии