Коли тебе я за руку тримаю

Коли тебе я за руку тримаю
Я розумію, ти в мене один,
Коли я тебе міцно обіймаю
Я не рахую кількості годин.

Коли ти поряд усмішкою сяю
І голова знов обертом їде.
Тебе, здається, цілу вічність знаю
Здається, навіть більше, ніж себе....


Рецензии