С мейне вогнище

На краєчку самої Землі,
Золотаві коси заплітає Сонце!
В незбагненно вічному вогні,
Родилась Іскра, і сіла на віконце!

Тендітна й ніжна, наче янголя,
Несе в собі Кохання й Вічне!
Все зле й погане спопеля,
Тече у душі тепла річка.

Оселиться в серцях назавжди,
Зародиться новим життям,
Вогонь, охоронятиме відважно,
Світитиме в очах безгрішного дитя!

Із роду в рід живе й палає,
І зветься іскра та - Любов!
Надією і вірою єднає,
Простих людей!Тож, дай вам Бог!!


Рецензии