5. Богдани

Богдани-таке рідне село!
Там коріння моє проросло.
Де доріжки,як долі сплелись,
Батько там народився колись.

Розкидало сестер і братів
Так далеко від тих Богданів...
Не зібрати тепер,не знайти.
У які ви гайнули світи?

На село я восстаннє дивлюсь
І журбу відчуваю чомусь.
І якесь відчуття провини...
Батьківщино моя,Богдани!

9.07.2012


Рецензии