БЕЗ ТЕБЕ

         
Без тебе в домі – сіра пустота.
Без тебе в серці – чорна павутина.
В душі без тебе – вічна мерзлота,
Що здатен розтопить  лиш ти єдиний.

Без тебе влітку сонце не сія.
Печальні зорі сльози сіють з неба.
Я нещаслива.  Де моя сім’я?
Нема… Як і життя мого без тебе.
                25.07.2012р.


Рецензии