Сладкий грех

Твій дзвінкий, ніжний сміх  наче келих вина,
Як спокусливий гріх, що я випив до дна.
Я дививсь в твої очі, змиваючи грань,
Поринаючи в прірву пекельних бажань!

Ти у моїм житті єдиний гріх хмільний,
З кохання присмаком, солодкий, неземний,
Цілунок прощання добавив гіркоти,
Бреду мов навмання в обіймах самоти.

Показати бажань ти своїх не могла,
Від осудливих слів почуття берегла.
Ти була, мов троянда, в квітучім саду,
Я  злетів на твій запах собі  на біду.

Ти у моїм житті єдиний гріх хмільний,
З кохання присмаком, солодкий, неземний,
Цілунок прощання добавив гіркоти,
Бреду мов навмання в обіймах самоти.

Дуже різні з тобою на жаль ми були,
І кохання своє зберегти не змогли.
Нас життя розкидало по різні боки,
Та в душі я твій сміх збережу на віки.

Ти у моїм житті єдиний гріх хмільний,
З кохання присмаком, солодкий, неземний,
Цілунок прощання добавив гіркоти,
Бреду мов навмання в обіймах самоти.


Рецензии