***

Противні крики, настанови,
Бризжить слюною кляте стерво,
Біжить, хапається за горло,
Синіє тонка нитка смерті.

Кінець приходить незбагненно,
Проходить без квитків на поле,
Молитись, каятись – даремно,
Він грає усіх правил проти.

І помах маятник затримав,
На мить і вітер задихнеться,
Злий фатум руку не поправив,
Та це не милість – не зірветься.


Рецензии