Ой, козаче, козаченьку...

Людмила Плєвако


Навіщо ти, козаче…

1.Навіщо ти, козаче,
Ту квітоньку тендітну
Безжалісно розчавив
Своїми чобітьми?
Навіщо, кароокий,
Рвеш серденько дівчині?
Вона ж твоя навіки,
Її ти бережи.

Приспів:
Ой, козаче, козаченьку,
Любляче не муч серденько,
Найдорожче в світі не руйнуй!
Ой, козаче, ти, козаче,
Не доводь дівча до плачу,
Бережи, що маєш, і цінуй!

2.А втратити те легко,
Що важко здобувалось
На радість добрим людям,
На заздрість ворогам.
Подумай, козаченьку,
Цінуй її кохання.
Тендітну, мов ту квітку,
Її оберігай.

Приспів.


Рецензии