Моя едина

Пробач мені моя єдина,
Що я зустрів тебе в житті.
І мабуть є моя провина,
Що смуток є в твоїм бутті.

Та хіба долю можеш вибирати,
Її нікому не змінить.
Не міняй її бо будуть втрати,
Наше кохання все зміцнить.

А все ж для мене ти єдина,
Завжди жадана й молода.
За тебе рідну, милу та красиву,
Я вип’ю келих доброго вина. 

Але це все після роботи,
Скажу тобі і вип’ю теж.
А зараз є другі турботи,
Бо їм ніяк немає меж.


Рецензии