В-н вже здур-в

Він вже здурів

Він бо з ума зійшов.
Здурів!..
Я бачив відео
-- у "фейсибук",
як він кричав...
Напевне
що то був
син чортів.
Так само ті усі
що разом з ним були.

"Яну цар наш!..
Живи на віки...
Яну, ти все для нас!".
Трава, солома та й
та й задурнявий як всі ми.
За тебе голос наш.
З тобою завжди ми!
..
-- А що ж дадуть нам,
такі сини, що навіть
одягають чужі штани?
Без ковбаси та сала
не знають жити...
Часник їм голову задубів.
А мозок як сніжинка біла,
під сонцевим теплом,
скоренько розстопився...

Весна ще й не минула
Та й літо
не показало чоло своє.

Чому ж задумалися ми
-- про міфи віршування,
що хтось даремно
-- бумерангом,
ріфми чарівної
нам щастя принесе?..

Боротися ще треба
і багато, понад усе!

Не слухаймо його!
Ві же з ума зійшов.
Здурів.
То й хто за ним іде
такий же і сам є...
Яну не наш --
Він тільки ковбасу,
часник із салом та
красний хліб жує.


Рецензии